Shes Iphone 6

Dërguesi i shpalljes

Shes Iphone 6 i cili punon dhe e ka nje defekt te voge/fingerprint nuk i ben, çmimi 80€.

Shes Sony PlayStation 4

Dërguesi i shpalljes

Shes Sony PlayStation 4 është në gjendje të rregullt, është blerë në Gjermani gjithçka i funksionon pa asnjë defekt. Ka 5 loja në CD si GTA5,Fifa18,Call of duty black ops 3 ,Nba 2k17 ,Fifa17. Mund...

Shes Ipad

Dërguesi i shpalljes

Shes Ipad ne gjendje te rregullt, mbeshtjellse/fotrolla eshte gratis. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes pergjues Apple

Dërguesi i shpalljes

Shes pergjues apple origjinal, ky produkt ju lejon të dëgjoni saktësisht se çfarë po ndodh kur ju nuk jeni në shtëpi, zyrë, biznes, apo kudo që keni nevojë për siguri të fshehtë, kjo paisje ka...