Shes telefonin Blackview A7 3G
476

Përmbajtja

Shes telefonin Blackview A7 ne gjendje shum te mire, i perdor 3 muaj, punon perfekt dhe nuk bllokon.
* Ekrani: 5.0 inch
* Kamera mbas: 5 mega pixels
* Kamera perpara: 2 mega pixels
* Kapaciteti i bateris: 2800 maH