Shes pergjues Apple
840

Përmbajtja

Shes pergjues apple origjinal, ky produkt ju lejon të dëgjoni saktësisht se çfarë po ndodh kur ju nuk jeni në shtëpi, zyrë, biznes, apo kudo që keni nevojë për siguri të fshehtë, kjo paisje ka dy menyra aktivizimi, auto thirje ne numrin tuaj / kur zbulon qe ka biseda e tinguj per rreth dhe kur doni ju te pergjoni rreth e perqark vendit ku vendoset paisja. Mjafton te vendosni nje kartë sim brenda paisjes e ta programoni me numrin tuaj dhe eshte gati per pergjim sa here te doni ju. Mund ta fshihni/vendosni ku do ne dhome gjumi, ne kuzhine, ne makine, ne zyre, e kudo tjeter, vetem sigurohuni që të vendosni atë në mjedis me sinjal GSM / GSM jane te njejtat vale qe do dhe telefoni celular. Aktivizohet ne 2 menyra/funksione 1 bejini thirrje paisjes ju, ne cdo moment qe deshironi, dhe menjëherë mund të dëgjoni bisedat rreth e perqark paisjes. 2 paisja ju ben tel automatikisht ne numrin tuaj, kur degjon biseda rreth e per qark saj. Funksionet thirrje dhe autothirje e vogel dhe e thjesht per tu fshehur opsion auto telefonues material plastik ngjyra e zeze frekuenca GSM 900MHz, 1800MHz, 1900MHz / rezja e mikrofonit 5/10metra / koha standby kontrolli zerit 2/5 dite zeri mbyllur 8/12 dite Info 049 114 262