Shes materialin e shtepis

Dërguesi i shpalljes

Shes materialin e shtepise si dritare, dyer, kulm, gilindera etj, pasi shtepia rrenohet per ndertimin e banesave, çmimi sipas marrveshjes, Lagjja e Spitalit ne Prishtien.

Shes Robota Beam

Dërguesi i shpalljes

Shes robota beam, per studio televizive per salla dasmave, te gjitha llojet e robotve, çmimi sipas marrveshjes.

Shes qante "Golfi"

Edi

Shes qantë ""Golfi"" e perdorur shume pak e ardhur nga ""Italia"" është e pajisur me nje shkop+6 topa ""Golfi"". Çmimi 50€

Shes mallin/stokun te kompanis

Dërguesi i shpalljes

Shes mallin/stokun te kompanis / Arch Lighting sh.p.k. njofton se për shkak të rrethanave të krijuara në kompani ofron shitjen e stokut me zbritje. Malli shitet me zbritje deri 55% nga vlera kushtuese. Stoku përmban...

Shes makinen per prodhimin e slavetave

Dërguesi i shpalljes

Shes makinen per prodhimin e slavetave, makina eshte e pa perdorur, salvetat/pallomat keni mundesi ti prodhoni sipas kerkeses se klientit me ngjyra dhe madhesi te ndryshem, shpenzimet per bartjen e makines deri ne vendin tuaj...

Shes invertarin per sallon ondulymi

Dërguesi i shpalljes

Shes invertarin per sallon ondulymi si, du karrika per flok Firmes Wella, nj pasqyere Firmes Wella, Lavamani per larjen e flokeve, nje raft i bardh i gjate, nje raft me 2 ndamje, nje raft me...

Shes te gjitha llojet e ndriçimit

Dërguesi i shpalljes

Shes te gjitha llojet e ndriçimit, Beam Robota per televizion, evente, restorante etj, Ndriçim te nxeht, Ndriçim Led Panel, Follow spot, çmimi sipas marrveshjes.