Fabrika e Styroporit
197

Përmbajtja

Fabrika e styroprit EKO THERM bejme prodhimin dhe shitjen e te gjitha llojeve te styrortit sipas nevojes te klientit, poashtu bejm edhe shitjen e styroporit te bluar per Nivelizim. Na kontaktoni dhe binduni vete. Adresa Rr Tranzit Prizren Veri perball pikes se karburantit Arberia Petroll ne Prizren