Hapim bunare dhe bejme rregullimin e kanalizimeve

Dërguesi i shpalljës

Progress bën hapjen e bunareve me gypa betoni F 600 dhe F800. Kompania Progress kryen edhe sherbimet e rregullimin te kanalizimeve, ujësjellës, hapjen e bodrumave, gërmime si dhe hapje të pilotave. Adresa: Rr Shaban Polluzha...

Shes inventarin per gastronomi-hotileri

Dërguesi i shpalljës

Shes inventarin per gastronomi-hotileri si : * Tavolin druri 85x84 8 cope. * Karriga te drurit (Baron) 32 cope * Tavolin nga bambusi+xhami colorit 4cope * Karriga nga bambusi me sungera 16 cope * Qader...

Shes (thika-brisqi)

Dërguesi i shpalljës

Shes (thika-brisqi) per zdrukthtari thikat jane ne gjendje te rregullt per punimin e drurit. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes Inventar per Call Centre

Dërguesi i shpalljës

Shes inventarin per Call Centre per arsyje personale. tovolina, karrika, ndegjuse dhe kompjutera. Invetari eshte i perdoru vetem 3 muaj dhe ka edhe pa perdor ne sasi te madhe ka edhe zbritje, per çdo informat...

Shes faqe të gatshme në (facebook)

Dërguesi i shpalljës

Shes faqe të gatshme për firma,kompani,biznise te tjera, ne te gjitha trojet "Shqiptar" kerkesa te behen me porosi. Çmimi: * 1000 Likes/ 50€ * 3000 Likes/ 100€ * 5000 Likes/ 200€ * 10000 Likes/ 350€...