Shes kamina

Dërguesi i shpalljës

Shes Kamina te llojeve dhe dizajneve te ndryshme me çmime shume te volitshme ne treg.

Shes pirunerin

Dërguesi i shpalljës

Shes pirunerin firma "stil" ne gjndje te rregullt, bej nderrim me material ndertimor, çmimi sipas marrveshjes.

Shes timpana (Tupana Sonor)

Dërguesi i shpalljës

Shes timpanat (tupanat) firma "sonor" jane shume te mira, te ruajtura, shume pak te perdorura. Komplet seti hardware + instanbul mehmet qinjella kushtojne 800€ Nese don vetem hardware pa qinjella, çmimi eshte 460€ Nese don...

Shes Impant , betoni, pompa, mikseri

Dërguesi i shpalljës

Shes Fabriken e Betonit: Dy Sillosa nga 80 m³, Prodhon 45 m³ per 1 ore, me 3 Miksera dhe Beton Pompa me mikser. Komplet Fabrika me miksera dhe beton pompa = 220000, çmimi sipas marrveshjes,...

Shes dy pompa

Dërguesi i shpalljës

Shes dy pompa te prodhuara nga materjali inox, njera pomp ka kapacitet 12000 litar ne ore per prodhim kurse pompa tjeter ka kapacitet 8000litar ne ore, pompat kan mundesi te perdoren per perodhimin e qumshtit,...