Shes kuzhinen

Dërguesi i shpalljës

Shes kuzhinën në gjendje të rregullt me diapan jo ivericë me dimensione 5/6 metra 3/3 x 2/3 pa teknikën e bardhë. Kuzhina ndodhet në Prishtinë dhe nuk ka asnjë dëmtim ose gërvishje. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes raftat

Dërguesi i shpalljës

Shes raftat te cilet kan mundesi te perdoren per shum lloj biznese si dyqan, butik. Raftat jane te perdorur por ne gjndje te rregullt jne ne 4 pjese. Çmimi sipas marrveshjes.

Shes prersen per bari 6.5 Hp,

Dërguesi i shpalljës

Shes prersen per bari 6.5 Hp, makina ka fuqi te madhe dhe eshte ne gjndje te rregullt. Makina posedon mbajtsein (koshin) dhe servisin e ka te perfundum. Çmimi sipas marrveshjes.

Elegant Metal

Dërguesi i shpalljës

Duaje tenden fabrika per prodhimin e rrethojave si dhe dyrve me zink dhe te veshura me ngjyr pluhur e (plasifikim) Elegant metal ka ber nje zbritje te madhe per muain shkurt dhe nje ofert super...