Shes karrocen per femi

Dërguesi i shpalljes

Shesim karrocën nga marka me renome "Stokke" karroca është në 3 pjesë dhe mund të përdoret qysh nga dita e parë e lindjes së foshnjës suaj. "Stokke" si kompani është kompania nr.1 sa i përket...

Shes materialin e shtepis dhe mobile

Dërguesi i shpalljes

Shes materialin e shtepis dhe mobile si: * Dritare dhe dyer te "plastikes" * Kubeza te betonit * Mbrojtese te metalta (gilindera) * Dyer te brendeshme * Tavolin * Saniteri te banjos Adresa: Lagjja Matiqan...

Bejm rregullimin e oborreve

Dërguesi i shpalljes

Bejm rregullimin e oborreve, kopshteve si kositjen e barit, krastitjen e pishave te forma te ndryshme te gjitha me nje fjal çdo gje deshironi per Oborrin e Juaj.