KUJTESA

Shpalljet e Fundit

Ofroj pune

Dërguesi i shpalljës

Cafiteria N'8 ofron pune per nje kamariere (f), orari i punes nga ora 15:00h - 00:00, pagesa 250€. Adresa:Rruga e Pejes ne Fushe Kosove

Shes PC Lenovo

Dërguesi i shpalljës

Shes PC Lenovo Info System PC, Processor, Core (TM)2, Duo E8400, 3.00GHZ memory RAM 4GB, graphic 1535MB, HDD 160GB, CDROM/DVD+RW

Ofroj pune per 5 persona

Dërguesi i shpalljës

Me qëllim të zgjerimit të ekipit tonë në Malishev, Kompania "HOTI GROUP" shpallë 5 vende të lira pune. Pozita: Agjent Telefonik, Kriteret: - Njohja e mirë e gjuhës Gjermane. - Përvojë pune në Call Center...

Shes 14 ari troje / Prishtine

Kema

Shes 14 ari troje afer hotelit "emerald" paralel me rrugen Prishtine - Ferizaj ne distance nga rruga kryesore rreth 200m. Trojet i kane nga 5 ari dhe jane mire te planifikuara me rruge te gjere...