Ofroj pune
582

Përmbajtja

Zyrja Juvi oforn pune per ne Gjermani.

Te gjitha vajzat qe deshirojne te kalojn nje vit ne familje Gjermane, te punojne me femije dhe te mesojne gjuhen gjermane, te lajmrohen. Pas nje viti qëndrim ne familje gjermane ju mund te vazhdoni jeten ne Gjermani. Procedure e shpejt dhe e sigurt. Programi eshte shteterore dhe vlen vetem per vajzat beqare te moshes 18-27 vjeçe, Diploma A1 e Goethe Institut ose Ösd. Te interesuarat kan mundesi te kontaktojne ne numer telefoni ne Kosove +383 44 161 756 ose ne Gjermani +49 173 682 9473 Whatsapp. Ju prezentojm disa Viza te lëshuara nga ambasada gjermane ne Prishtine.
Adresa lagjja Bregu i Dilleit zona jug nr9 ne Prishtine.