Ofroj pune
1072

Përmbajtja

"FAMILY PARK" ofron pune per nje kamarier me pervoj pune dhe te di te punoj me aparat te kafes dhe ne shank,
mosha e preferuar 19-25 vjeç, perparsi kane ata qe banojne ne Prishtien. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes.
Adresa: Lagjja Daradni ne Prishtine