Ofroj pune / Asitente Administrative
466

Përmbajtja

Sidi Education Kosovë ofron pune per Asistente Administrative, Zyra qëndrore Prishtinë. Sidi Education Kosovë në kuadër të Sidi Group është rrjeti më i madh i shkollave për Gjuhë të huaja dhe aftësim në rajon si në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni. Ndër të tjera Sidi Education është Distributor i autorizuar i Shtëpive botuese me renome botërore për tekstet e gjuhëve të huaja, Asistente Administrative. Përgjegjësitë dhe Detyrat / Pranimi i klientëve dhe vizitorëve në Zyrën Qendrore, Orientimi i klientëve dhe vizitorëve, informrmim i nevojshëm, Pranimi i telefonatave postës elektronike dhe drejtimi i tyre në mënyrë efikase, Mirëmbajtja e hapësirës së Zyrës Qendrore, Përgjegjëse për kryerjen e detyrave të ndryshme administrative, Sipas kërkesës dhe nevojës kryen edhe punë të tjera që ndërlidhen me vendin e punës, Aranzhon itenerarin e udhëtimeve dhe rezervimet e Menaxhmentit, Koordinon agjendën e takimeve të Drejtorit Rajonal, E gatshme për udhëtime zyrtare brenda dhe jashtë vendit në kuadër të punës.
Kriteret personale dhe profesionale / E motivuar, ambicioze dhe energjike, E aftë dhe e gatshme të punojë në ekip dhe nën presion, Aftësi të shkëlqyera komunikative dhe prezantuese, Njohuri të shkëlqyera të Microsoft Office me theks të veçant Exel, Njohje e gjuhës Angleze obligative në komunikim, shkrim dhe lexim minimum Niveli B1, Njohja e gjuhëve të tjera si ajo Gjermane, Franceze, Italiane apo edhe gjuhëve tjera është e mirëseardhur dhe konsiderohet si kualifikim shtesë, Të ketë të përfunduar Fakultetin e Administratës Publike, Ekonomik apo në fusha të ngjashme, Konkursi është i hapur prej datës 06 Dhjetor 2019 deri më 13 Dhjetor 2019. Intervista do të zhvillohet në dy faza ndërsa përzgjedhja do të behet pas punës praktike 2 Ditore, Kandidatët e përzgjedhur për Intervisten njoftuese duhet të paraqiten në Zyrën Qëndrore Rruga Tring Smajli 6/4 kati i II-të afer Teatrit kombetar ne Prishtine, Të gjithë të interesuarat që duan të jenë pjesë e kompanisë Sidi Education Kosovë ju ftojmë të i dërgoni CV-të tuaja së bashku me një foto në e-mail adresën [email protected]