Ofroj pune
406

Përmbajtja

Friends Pizza ofron pune per punetor meshkuj, nje punetor per pergaditejen e sallatave, nje ndihmes kuzhine, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa lagjja e Muhaxherve ne Prishtine.