Ofroj pune per nje vajze per mirmbajtjen e rrjeteve sociale
1112

Përmbajtja

Electronicline ofron pune per nje vajze per menaxhimin e rrjeteve sociale. Aktivitetet kryesore te pozicionit jane/ Krijimi dhe planifikimi i postimeve, Dizajn minimalisht i postimeve, Kthim pergjigjesh, Hartimi i teksteve per publikimet perkatese.
Aftesite dhe Njohurite e kerkuara / Aftesi shume te mira ne te shkruar Content Editor, Njohuri e mire e Facebook/Instagram, Njohuri e mire ne Exel/Word, Njohuri e mire e Anglishtes, ne te shkruar dhe te folur, Njohuri e mire e Italishtes, ne te shkruar dhe te folur. Preferohet por jo te domosdoshme / Te kete njohuri te mira ne Photoshop dhe Ilustrator, Te kete eksperience ne menaxhimin e rrjeteve sociale, Te kete kreativitet dhe ide per shkrime artikujsh. Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne email [email protected] Adresa rruga Mine Peza ne Tirana. info +35542235450.