Ofroj pune
151

Përmbajtja

GO INFINIT SH.P.K shpall konkurs për Praktikantë në administratë ;
Periudha: 3 muaj (me pagesë) me mundësi punësimi
Orari: 08:00 – 17:00


GO INFINIT SH.P.K kërkon student/e Apsolvent të fushës së Ekonomisë, të interesuar për të kryer punë praktike në fushën e lartpërmendur
Përmes kësaj pune praktike kandidatët do të mund të pasurojnë njohuritë e tyre teorike me ato praktike.
Pas përfundimi të punës praktike ne bazë të rezultatve të treguara praktikantët e sukseshem sigurojnë vend pune
Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore:
• Ndihmon mentorin e tij/saj në të gjitha punët që kërkohen;
• Përcjell kryerjen e punëve nga mentori/ja për të përvetësuar sa më shumë nga përvoja e tij/saj;
• Mëson përdorimin e software-ve të kompanisë.
• Ndihmon rreth punëve administrative;
• Si dhe punë të tjera të caktuara nga mentori/ja të ndërlidhura ma natyrën e punës.
Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:
• Të jenë student apsolvent apo të posa diplomuar të fakultetit ekonomik apo fushave tjera relevante;
• Njohuri të shkelqyeshme të Gjuhës Angleze, njohja e gjuhëve të tjera përparësi
• Të kenë njohuri shumë të mira në MS Office (Word, Excel dhe Outlook);
• Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
• Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,
• Të kenë përkushtim dhe interesim për të mësuar;
• Të jenë dinamik, fleksibil, kreativ dhe të gatshëm për punë në ekip.


Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV tuaj në postën elektronike [email protected] .
ose kontaktoni përmes tel :
viber :+38344403081
whatsup:+38344403081
Aplikimi mbetet i hapur deri me datë : 31.10.2021.
Adresa LLabnasell - Çagllavic / Prishtine