Ofroj pune
286

Përmbajtja

SA EMBEL ofron pune per 3 kamarier/e, kushtet e punes jane te mira:

Pergjegjesite:

Perfundimin e punes me korrektesi dhe me mirsjllje ndaj klientit,
Fleksibilitet dhe shkadhtesi gjat orarit te punes,
Te interesuarit te kontkatojn ne numer telefoni,

Adresa rruga Jakov Xoxa mbrpa Rruges B ne Prishtine.