Ofroj pune per 15 persona
823

Përmbajtja

Fabrika e textilit Aron D TEX ofron pune per 15 punetor/e, rrobaqeps/e dhe punetor te prodhimit, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa afer nen kalimit ne Fushe Kosove. / Peje