Ofroj pune
114

Përmbajtja

Qendra e kurseve OPPORTUNITY CENTER me aktivitet të saj ofrimin dhe shërbimin e kurseve të gjuhëve të huaja dhe ndërmjetësimin për punësim jashtë vendit kërkon të punësojë MËSUESE TË GJUHËS GJERMANE - filialet Prishtinë & Prizren.

Duhet të ketë përfunduar Fakultetin e Gjuhëve të Huaja, Dega Gjermanisht
Të ketë eksperiencë pune në mësimdhënie të Gjuhës Gjermane për të gjitha nivelet
Të ketë eksperiencë në parapërgatitjen për testet: Goethe- TestDAF, ÖSD, TELC
Kualifikime të tjera përbëjnë avantazh

Ofrohen pagesa mjaft të kënaqshme!

Të interesuarit të dërgojnë CV në adresën: [email protected]
Adresa afer sheshit ne Prizren