Ofroj pune
716

Përmbajtja

METAL-KOS Llamarin punues ofron pune per punetor dhe mjeshter per llamarin punues, kushtet e punes jane te mira, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rruga per Peje afer rrethit ne Fushe Kosove.