Ofroj pune / kamarier
1225

Përmbajtja

"EUROPA" caffe ofron pune per nje kamarier me pervoj pune, personi duhet te jet i rregullt ne pune dhe mbi moshen 21 vjeçare, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa: Rr. Bjaram Bahtiri ne Prishtine.