Ofroj pune per perfaqesuese e marketingut ne Ferizaj
683

Përmbajtja

Kompania "Nesco" ofron pune per nje Agjente e marketingut(femer)
Rajoni: Ferizaj
Paga: Kompetitive per poziten e njejte ne tregun e Kosoves
- Përgjegjësitë kryesore:
* E afte te kryer te punoj ne promovim dhe marketing (pervoja preferuar por jo obligueshme)
* Te kete pervoje te shitjes dhe prezentimit ne terren ose te ngjashme (preferuar por jo obligueshme)
* Te jete fleksibile dhe vet-iniciatore ne pune
* Te jete komunikative dhe te mbaje mardhenie me klientet e aksesoreve te kuzhinave
- Kualifikimet e kerkuara:
* Leja e automjetit (obligueshme)
* Shkolla e mesme
* Njohuri ne Word/Excel/Internet (preferuar por jo obligueshme)
* Te jete nga Rajoni i Ferizajit ose rrethina

Te interesuarat te kontaktojn çdo dite pune nga ora 09:00-17:00 (Hene-Shtune) ne numrin e telefonit 044 316 784
(viber +38344316784)
Adresa: Rr.Lidhja e Prizrenit ne Prishtine