Ofroj pune per 2 Kamariere
859

Përmbajtja

Pasticceria Pianno, me lokacion në qendër të Prishtinës (mbrapa NewBorn), është në shërbim të konsumatorëve të saj që nga viti 2002. Pianno ofron të gjitha produktet e kafesë, pije të ndryshme freskuese, si dhe llojllojshmëri të ëmbëlsirave. Si biznes familjar, Pianno mburret me kualitetin e shërbimit, korrektësinë, si dhe ngrohtësinë familjare që ofron vendi dhe stafi.

Rreth Vendeve të Lira të Punës
Ne kërkojmë dy kamariere (vajza) të bëhen pjesë e stafit tonë.

Kjo pozitë ka këto detyra kyçe:
* Të mirëpritet dhe shërbehet konsumatori në mënyrë të shkëlqyer
* Marrja dhe dërgimi i porosive
* Marrja e pagesave
* Barazimi në fund të detyrës
*Pregatitja e lokalit në orarin e paradites, dhe puëet si, pastrimi i sallës në orarin e mbasdites
* Mirësjellja dhe mirëkuptimi me stafin

Kandidatja e përshtatshme për këtë pozitë duhet të ketë këto kualifikime:
* Përvojë pune të mëparshme në pozitën e kamarieres (2+ vjet)
* Aftësi të mira komunikimi; njohja e gjuhës angleze jo obligative por e preferueshme
* Shkathtësi në marrjen dhe dërgimin e porosive
* Të ketë fleksibilitet në orarin e punës
* Të jetë adaptive në dinamikën e shpejtë të punës në Pianno
* Mosha e preferuar 17-29 vjeçe

Të tjera informata
-Pozita është me orar të plotë, 8 ose 9 orë. Orari gjysëm i plotë mund të diskutohet.
-Pianno operon çdo ditë, Hënë-Shtunë nga 07:00 - 12:00, të dielën 08:00 - 11:30.
-Kompenzimi në bazë të eksperiencës
-Stafi i Pianno përbëhet nga të gjitha vajza/gra

Te interesuarat, të dergojnë CV-n apo vetëm një përshkrim të shkurtër të eksperiencës së mëparshme në lëminë e Gastronomisë (Hotelerisë) në pasticceriapianno@gmail.com.