Ofroj pune / Teknike e Farmacisë
782

Përmbajtja

Barnatorja Diti Pharm ofron pune per nje Teknike të Farmacisë, orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Të interesuarat të dërgojnë CV-të e tyre në email adres albulenahaziri6@gmail.com ose të kontaktojnë në telefon. Adresa rruga TahirSinani nr51 ne Lipjan.