Ofroj pune ne Prishtine / Peje
1196

Përmbajtja

Për ne / Që nga viti 1988, MCM Travel ka qenë e përkushtuar që të ju sjell klientëve ofertat më të mira të aranzhmaneve turistike dhe fluturimeve rreth tërë botës. Për 32 vite vlerë thelbesore e kompanisë sonë kanë qëndruar në stafin profesional dhe të besueshëm i cili mundohet që me të gjitha mënyrat të ofrojë sherbime cilësore për të plotësuar nevojat e klientëve.

Detyrat:
Personi Shites eshte pergjegjes per te shitur sherbime klienteve. Përfaqësuesit e shitjeve punojnë me klientët për të gjetur atë që duan, krijojnë zgjidhje dhe sigurojnë një proces të mire shitjesh. Gjithashtu, personi i/e shitjeve do të punojnë për të gjetur pikat e reja të shitjeve, përmes, referimeve të klientëve, destinacioneve atraktive etj.
Kriteret:
• Njohje te gjuhes Angleze
• Aftësi të shkëlqyera të komunikimit me shkrim dhe verbal.
• Niveli Bachelor është e preferuar në Marketing, Ekonomi ose fushë të ngjashme.
• Kuptimi i procesit të shitjes dhe dinamik e saj
• Njohje të pakos Microsoft Office përfshirë: Word, Excel dhe Outlook
Aplikimet pranohen deri me daten 26.03.2020. info: 038242424 ose ne email [email protected] dhe te cekeni per cilin qytet jeni te ineteresuara per pune.
Adresa Sheshi Nene Tereza ne qender te Prishtines