Ofroj pune
1614

Përmbajtja

Ofroj pune per nje punetore/pastruse per mirmbajtjen e baneses, orari i punes eshte nga ora 09:00h / 17:00h, dy her ne javte, e Merkure dhe e Shtunde, pagesa mujore eshte 160€, te interesuarat per me shume informta rreth punes te kontaktojne ne numer telfoni. Adresa lagjja Mati-1 ne Prishtine.