Ofroj pune
417

Përmbajtja

Paşa Döner ofron pune per PUNETORE, 5 ndihmse kuzhine, 5 furtare, 3 ndihmse kuzhinjeri. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa lagjja Veternig ne Albi Mall ne Prishtine.