Ofroj pune / NJOHURI TE AVANCUARA NE EXCEL
425

Përmbajtja

Shtepia e Mobileve "MOB IN" ofron pune per njohës të avancuar të (EXCEL-it)
- Kushtet
* Të ketë njohuri të avansuar ne (EXCEL)
* Të jetë I/E aftë për punë në grup dhe punë nën presion
* Përparsi kane absolventët e FAKULTETIT TEKNIK DHE TË FAKULTETIT TË SHKENCAVE KOMPJUTERIKE.
Të gjithë të interesuarit për këtë pozitë mund të paraqiten në zyret tona. Adresa: prapa ish komunës së Fushë Kosovës ne Fushe Kosove ku edhe do t'i plotësoni aplikacionet nga ora 08:00h - 17:00h ose ne email: info@mobin-ks.com