Ofroj pune
713

Përmbajtja

Radio Taxi Prishtina ofron pune per vozites/shofer te gjith te interesuarit mund te lajmrohen ne numrat tane te telefonit ose ne zyre. Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Adresa rryga Ymer Prizreni nr 110/A ne Prishtine