Ofroj pune per 7 persona
806

Përmbajtja

Restaurant & Auto Larje Berveniku ofron pune per 4 kamarier dhe 3 shankista, orari i punes eshte 8 ore ne dite, ushqimi dhe kontributet pensionale i kryen kompania, kushtet e punes jane te volitshem, pagesa sipas marrveshjes, te ineteresuarit te lajmrohen ne numer telefoni. Adresa rruga Vellezirt Fazliu lagjja Kodra e Trimave ne Prishtine. 045615618 ose 044361686