Ofroj pune
672

Përmbajtja

"UPSIDERS" Ofron pune per agjent telefonik te gjuhes Frenge ne fushen e telemarketingut. Kushtet e punes jane shume te mira. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine