Ofroj pune agjent/e në tregun Financiar
224

Përmbajtja

Maxi Group Kosova ofron pune per agjent/e të shitjes në tregun Financiar 12 pozita / Call Agents. Jemi duke kërkuar Gjermano folës, Ne ofrojmë vende pune permanente, me orarë të plotë. Ata që fillojnë punën, do të trajnohen për 10 ditë dhe do të paguhen nga dita e parë, Nëse je Gjermano folës, eja në ekipën tonë të madhe. Kualifikimet, Njohja e mirë e gjuhës Gjermane obligative.
Përgjegjësitë, Aftësi të mira komunikuese, Aftësi në punë grupore. Tjera / Pagë deri në 1050€ + extra bonuse javore, mujore, vjetore. Bonuset në bazë të performancës në punë, Kontratë sipas ligjit të punës të Republikës së Kosovës. Sigurim Shëndetësor, CV në formatin e Euro-Pass, aplikoni në email maxigroupkosovo@gmail.com ose ne numre telefoni 049 973 000. Adresa rruga Vicianum C2.7 lokali 7 lagja Arberi ne Prishtine.