Ofroj pune
1640

Përmbajtja

Kompania Work Italy në emër të një Klienti të saj të Rëndësishëm Italian, kërkon të punësoj menjëhërë punonjës të profilizuar si më poshtë:

Zhvillues Software për të zhvilluar, implementuar, dhe mirëmbajtur aplikacionet e .NET.

Aplikanti duhet të plotësojë këto kritere:

Të ketë të paktën 1 vit ekperience pune si Zhvillues Software në:
OOP, OOD, Microsoft .NET Framework, EF, ASP.NET, WebForms, WinForms, C#.NET or VB.NET, SQL Syntax, MVC, Agile, javascript.
Të ketë anglisht dhe italisht fluente.

Aftësitë që do të konsiderohen si një plus:

EF Core, Ambienti Windows Azure, Web UI Design, Angular, Ajax, JSON
Team Foundation Server / Team Foundation Services (Source Safe).

Garantojmë seriozitet maksimal nga kompania jonë, kontratë sipas rregullave të Republikës së Shqipërisë, Pagë superiore, Sigurime shtesë dhe Shërbime shëndetësore. Aplikimet pranohen në adresën e emailit të shënuar më poshtë: [email protected] ose mund të kontaktoni në nr. +355 69 6035666.
Adresa rruga Egnatia lagjja nr4 ne Durres/Shqiperi