Ofroj pune
1562

Përmbajtja

Hostel "Istanbul" ofron pune per nje puntore (f) per mirembajtje te hotelit. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Te Komuna e vjeter afer Plepave ne Prishtne.