Ofroj pune
3307

Përmbajtja

Hair & Make Up Studio "BESA" ofron pune per:
* Frizere (prerje, fenerime,ngjyrosje, )
* Grimere dhe
* Punëtore për thonjë,
- Të interesuarat për frizere (flokë) duhet të kenë njohuri të larta në punën me flokë, përparësi kanë ato që kanë diplomë.
- Të interesuarat për grimere duhet të kenë njohuri të larta në punën e grimit dhe të njoh edhe punën me thonjë, përparësi kanë ato që kanë diploma dhe përvojë pune.
- Të interesuarat për punëtore për thonjë duhet të kenë njohuri të larta në punës si dhe të kenë diplomë dhe përvojë pune.
ADresa: Lagjia Kalabria ne Prishtine.
Instagram: sallonibesaa
Facebook: besarta besa bytyqi
https://web.facebook.com/lejdi.elda11