Ofroj pune per frizere
2974

Përmbajtja

Studio Reina ofron pune per Frizere e kualifikuar dhe me pervoj pune per floke, rregullim te flokeve, ngjyra, shatir, frizura, etj.
Orari dhe pagesa sipas marrveshjes. Te interesuarat mund te lajmerohen ne lokalet ton. Adresa Rruga B ne Prishtine.