Ofroj pune
457

Përmbajtja

Agjensioni BCD TRAVEL shpallë konkurs për këto pozita. 2 ASISTENTE. 1 MENAGJERE / KRITERET Të jetë bindëse në bashkëbisedim / Të ketë aftësi komunikuese / Të ketë aftësi të mira kompjuterike / Të jetë e gatshme të punojë nën presionin e punës / Te jetë e gatshme të punojë me orar fleksibil / Informimi i klientëve potencialë në lidhje me SHITJET E BILETAVE/ informim mbushje te aplikacionev per ambasada. Të mobilizoj dhe motivioj ekipin e PUNES / Kujdesi për brendin dhe imazhin e AGJENSIONIT / Të shpreh gadishmëri për të kryer çdo detyrë tjetër që i kërkohet mosha 18/35 vjeç, orari i punes nga ora 09:00h / 17:00h, e Hene / e Shtunde, pagesa 280€. Të interesuarit për punë mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit +38349183431 ose në email adresën. bcdtraveleu@gmail.com Adrersa rruga B ne Prishtine.