Ofroj pune per Autoelektricist & Automekani
1012

Përmbajtja

Auto Salloni (servis) Alberti shpall konkurs pune për:
- Autoelektricist dhe Automekani.
- Kualifikimet

* Përvojë pune në auto-elektrik minimum 1/3 vite përvoj punë.
* Të jetë i besueshëm dhe i drejtë.
* Të jetë i respektueshëm dhe i sjellshëm.
* Të ketë kulturë dhe qasje të mirë ndaj personave me të cilët punon

- Kandidatët që kanë përvojë pune në kompani të ngjashme kanë përparësi, të interesuarat të dergojne CV-ne
në email adresen: autosallonilalberti@hotmail.com.

Adresa: Lagjja Veternik Prishtine
Info: 044 435 435 ose 044 607 100.