Ofroj pune
1788

Përmbajtja

Pulat e Petritit ofron pune per punetore/f per shitjen dhe pjekjen e pulave, orari 8 ore ne dite 1 dite ne javt pushim, pagesa sipas marrveshjes, Adresa Lagjja e Spitalit ne Prishtine./[email protected]