Ofroj pune
710

Përmbajtja

Pideko oforn pune per 3 arkatare, kanditaet duhet te ken miresjellja dhe bashkepunimi jane te obligueshme, fleksibiliteti, orari i punes 7 ore ne dite, paradite dhe pasdite, njohuria e gjuhes angleze dhe pervoja e punes jane perparesi. Kanditatet e interesuara te kontaktojne ne telefon. Adresa lagjja Veternik ne Albimall Prishtine.