Ofroj pune
250

Përmbajtja

Kompania “New Opportunity” ofron mundësi të re punësimi me pagë bazë dhe shumë bonuse. Jepi vetës mundësi me e marr një rrogë të mirë.
Stafi jonë ka nivel të lartë të punës cilësore dhe produktive me ambient familjarizues dhe bashkëpunues, duke ofruar ndër tjerash edhe trajnime mbi avancimin në punën përkatëse.
Gjithë çfarë duhet të kesh për t’u bashkuar me ne është:

- Të jesh e rrjedhshme në komunikim në gjuhës shqipe, gjermane dhe turqe.

- Përvoja e punës është e preferushme, se paku 1 vjeçare

- Të jesh e rregullt dhe energjike për punë

- Të jesh e gatshme për mexhanim të punës intensive.

Të presim me t’i prezentu mundësitë e reja.

Për detaje shtesë na kontaktoni në tel: +383 44 889 135 ose na shkruani në email: [email protected]

Adresa rruga Bahri Fazkiu ne Prishtine.