Ofroj pune
2362

Përmbajtja

"MR.Rex" ofron pune per nje patronist-e me pervoj pune, orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Qendra Tregtarea "dardha"fer stacionit te autobuseve ne Prishtine