Ofroj pune / Prizren
2291

Përmbajtja

Prizren Commerc Group ofron pune per nje punetore femer. Detyrat dhe pergjegjesit te kujdeset per mirmbajtjen e pastertis se syreve dhe sherbim. Te jet e shkadhet, komunikuse dhe mikpritese pasi qe puna perfshin edhe sherbimin e mysafireve te cilet e vizitojne kompanin tone. Pervoj konsiderohet perparsi.
Nese jeni te interesura dhe mendoni se jeni kandidat qe i plotesoni kushtet si me lart, mund ta dorezoni CV-n tek zyret tona me adres ne fshatin Lubizhde p.n afer stacionit te policis ne Lubizhde ose dergone ne email [email protected]
Prizren Commerc Group eshte gjithmon ne kerkim te kandidateve qe jane te perkushtuar dhe te motivuar per pune. 044903550