Ofroj pune
940

Përmbajtja

Kompania Extra Glass ofron pune per punetor xhampreres, kandidate duhet te ken njohuri ne programin AutoCad per CNC te xhamit dhe pervoj pune. Orari dhe pagesa me marrveshjes. Adresa Rr.Lidhja e Pejese ne Fushe Kosove