Ofroj pune
4951

Përmbajtja

Embeltore & Market "Qendresa" ofron pune per 5 punetore (f)/ dy punetore per market dhe 3 punetore per
embeltore, orari i punes 8 ore, pagesa 250€ . Adresa: Stacioni i Autobuseve ne Prishtine. / [email protected]