Ofroj pune per 5 punetor
1871

Përmbajtja

"NTP NALLBANI" ofron pune per 5 persona ne repartin e prodhimit ne fabrik. Orari dhe pagesa me marrveshje. Adresa: Fshatin Lubizhde ne Prizren magjistralja Prizren Suharek, perball mobileris MOBIN.