Ofroj pune per sektoriste
578

Përmbajtja

Market Roni ofron pune per nje punetore sektorise me përvojë pune në market, Orari dhe pagesa sipas marrveshjes.
Kandidatet e inetersura kan mundesi te na kontaktojn ne numer telefoni ose te na vizitojan. Adresa rruga Lidhja e Prizerenit ne Lipjan.