Ofroj pune
2296

Përmbajtja

n'Oxhak ofron pune per kamarier me pervoj pune, orari dhe pagesa sipas marrveshjes, Adresa rruga Gazmend Zajmi nr48 lagjja Bregu i Diellit ne Prishtine.