Ofroj pune
363

Përmbajtja

Auto Pjes&Servis "FLAFI" ofron pune per nje automekanik, orari dhe pagesa me marrveshje. Kontakti nga ora 12:00h - 16:00h. Adresa: Rr. Dardani ne Fushe Kosove