Ofroj pune / Prizren
2265

Përmbajtja

Prizren Commerc Group ofron pune per dy vozites / shofer. Kandidatet duhet te jen komunikus me klientet te ken pervoj pune ne vozitje sepaku 2 vite, te gatshem per pune ekipore. Zona ku shoferi do te veproje perfshin kryesisht Prizrenin andaja preferohet edhe kandidatet te jen nga Komuna e Prizrenit. Pervoja e punes konsiderohet perparsi.
Nese jeni te interesura dhe mendoni se jeni kandidat qe i plotesoni kushtet si me lart, mund ta dorezoni CV-n tek zyret tona me adres ne fshatin Lubizhde p.n afer stacionit te policis ne Lubizhde ose dergone ne email [email protected]
Prizren Commerc Group eshte gjithmon ne kerkim te kandidateve qe jane te perkushtuar dhe te motivuar per pune. 044903550